MOBILA APPAR

Vi bygger mobila applikationer - vackra, bra och lätta att förstå. I 10 år har vi på Wiccon byggt appar både för konsument, företag och bra mycket mer komplexa saker.

VI BYGGER
-Native appar för iOS, Android och Huawei HMS core.
-Hybrid appar
-Webb appar
-Flerspråksstöd
-Super start-up appar

Vår iterativa process/metod för samtliga projekt är 4D; Discovery, Design, Development, Delivery. Detta möjliggör dig/ditt team och Wiccon att jobba efter en fördefinierad process med tydliga milestones. Processen är till för att DU oavsett hur mycket kunskap eller inte du har sen innan så kan vi prata samma språk och sätta tydliga mål i samtliga faser tillsammans som är lätta för både dig och oss att förstå.

Kommunikation mellan utvecklingsteam och beställare har vart något av en käpphäst i flera decennier - vi tror på grafiska processer och saker man kan ta på. En levande utvecklingsprocess helt enkelt där vi visualiserar stegen vi tar tillsammans.

 

VAD BEHÖVS?

Det första som vi tillsammans analyserar är vad för slags app du behöver. Vissa kan vara något dyrare att komma igång med men gör resten av processen billig - en tydlig analys över några års perspektiv vinner du garanterat på!

HEL PROCESS

På appsidan av vår verksamhet tar vi dig hela vägen från skiss till färdig produkt. Vi hjälper er bygga er plattform samtidigt som vi har ett tydligt affärsfokus! Return on Investment är ett återkommande begrepp i appvärlden då det ofta syftar till att effektivisera eller öka försäljning av produkter/tjänster.

HUR OCH HUR MYCKET

Alla har vi drömmar - vi också, men det gäller att sätta stopp, hålla sig till budget och säkra uppstarten av din applikation.

Man brukar säga att man lär sig av sina misstag, vi har gjort detta i 11 år och har troligtvis begått samtliga misstag man kan redan.

FINTECH I APP

System med betalningar av alla dess slag och integrationer raka spåret in i kassasystem är inte någon begränsning hos oss då vi har mångårig kunskap av systemutveckling som supportar apparna vi bygger. Det här är annars något som kan bli dyrt om man inte planerar det rätt från början.

INSPIRATION